Te scapă de tuns iarba un robot?

Testăm zilnic cele mai cool unelte de care are nevoie un om în si pe lângă casă. De data aceasta vorbim despre grădină si vă prezentăm un robot de tuns iarba, care promite să te scape pe tine de această treabă. Să fim serioși, cine are timp să tundă gazonul o dată la două zile?
Acest robot promite o tundere uniformă si precisă. După o săptămână de folosire vei simți că ceva s-a schimbat, iar după două-trei săptămâni gazonul va începe să arate a gazon. Faptul că tunde constant și continuu face ca în grădina ta să nu mai existe buruieni si astfel nu va mai trebui să folosești erbicid. Buruienile nu vor mai avea timp să crească, deci sămânța nu se mai împrăștie, iar asta duce la un gazon curat, așa cum ne dorim cu toții.
Asamblarea se face extrem de ușor și la fel de ușor îl pui și în folosință. Trebuie doar să tragi firul pentru delimitarea zonei pe care o vrei tunsă și îngrijită. De acolo mai departe își face robotul treaba fără să stea prea mult pe gânduri. Procedeul de tundere este unul simplu: când robotul atinge firul sau lovește alte obiecte, acesta se învârte astfel încât să acopere tot perimetrul gazonului, pentru o tundere cât mai uniformă. Cu un astfel de robot poți elimina până la 95% din munca depusă de tine, evident că va trebui să mai intervii prin unele locuri în care robotul nu ajunge să-și facă treaba.
Robotul de tuns iarba este de la Ruris, RXR1500S, si este cel mai nou si mai puternic produs din portofoliu. Are inclusiv aplicație pe care o poți controla de la distantă, astfel ca poti sa urmaresti dacă isi face treaba, daca mai are baterie sau dacă s-a blocat pe undeva și are nevoie de ajutorul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.