AM TUNS POMII DE LA #CASABUHNICI ÎN FEBRUARIE

Hai că m-am ținut de cuvânt, am plantat brăduțul, cum am zis atunci, la povestea cu pomii de Crăciun. Unul a fost în suport, altul a venit în curte. Și încă unul o să planteze prietenii noștri de la Sere Codlea. Bine te-am regăsit în curtea casei Buhnici și, deși este abia februarie, filmăm pe data de, hai să mă uit eu aici să nu greșesc, 13 februarie.

Viața deja pulsează aici în curte. Pulsează la propriu, că e plin de mușuroaie de cârtițe peste tot. Nu știu cum au reușit toată iarna să sape. Acolo, sub pământ, este cică destul de cald și ele sunt foarte active căutând larve și alte asemenea. Lucru destul de benefic pentru grădina, însă prea puțin benefic pentru gazonul meu.

Uite și tu ce nenorocire e acolo. Mhm. Dar pentru că este 13 februarie, noi deja povestim de vreo două săptămâni și tata Buhnici a zis că nu mai putem amâna, așa că și-a făcut drum și astăzi facem întreținere la pomi. Bine, tata, deja a început întreținerea la pomi, eu am venit un pic mai târziu pentru că el este expertul și eu mă bazez pe el când vine vorba de grădinerit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.