Black Friday la accesorii pentru casă

Pentru că sigur de Black Friday te gândești poate doar la gaget-uri, te invit să arunci o scurtă privire la unele accesorii pentru casă, care cu siguranță îți vor face viața un pic mai ușoară.

Conteiner de gunoi suspendat Wenko, 12 l

Un coș de gunoi suspendat de partea interioară a ușii corpului de mobilă de sub chiuvetă. Garantat ai un acces mai facil decât clasica găleată. Și are capac, deci mirosurile urâte au mai puține șanse

să te deranjeze.

Recipient pentru resturi menajere

 

Organizarea este importantă în bucătărie! Dacă îți place să gătești, acest accesoriu de plastic rezistent vine împreună cu lama din plastic pentru curățarea blatului de coji. Atenție însă la spațiul dintre

blat și sertar. Trebuie să ai măcar 2-3 milimetri să încapă partea de susținere a recipientului.

Folie antialunecare pentru sertar  Anti Slip, 150 x 50 cm, negru

Cred că nu te-ai gândit la așa ceva până acum. Este o alternativă ieftină la organizatoarele de sertar. Protejezi sertarul de zgârieturi, se curață ușor cu o cârpă umedă, și îți va ține pe loc tot ce pui pe ea atunci când deschizi sertarul mai grabit ca de obicei.

Raft suspendat pentru ușă

Știu cât de greu este să păstrezi ordinea în casă. Foarte multe lucruri într-un spațiu mic. În acest sens, îți propun acest raft suspendat de ușă. Executat complet din oțel inoxidabil, cele patru rafturi te vor ajuta să nu mai cauți ceva o jumătate de oră. Accesoriu genial pentru bucătărie. Vei economisi o grămadă de de spațiu!

Suport  Tower Magnetic Side Rack

 

Încă un suport pentru bucătărie. De data aceasta magnetic! Dacă frigiderul tau nu este ocupat cu magneți de frigider ca al meu, ușa lui poate deveni un suport foarte util pentru obiecte folosite zi de zi.
Are magneți foarte puternici pe partea de sus și jos ale părților pline, deci nu îți face griji ca va fugi din loc atunci când îl încarci cu lucruri. Atenție însă: nu are alt sistem de prindere, are doar magneți. Construția suportului este solidă, din oțel inoxidabil.

Cuier magnetic pentru haine cu tablă de scris

Tot cu magneți este și acest accesoriu. Nu este doar cuier, este și o tablă de scris unde poți lăsa mesaje pentru restul membrilor familiei tale!

 

Suport de perete pentru hârtie igienică și telefon

Toți ne luăm telefonul cu noi atunci când vizităm baia. Dar cu siguranță nu ai un loc special pentru telefon. Acest suport pentru hârtia igienică rezolvă această mică problemă.
Suportul poate fi montat folosind șuruburi, dar dacă nu te pricepi la bircolaj, poți alege varianta cu ventuze ale aceluiași model.

 

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.