Apartament nou sau apartament vechi?

Când vine vorba de a alege un apartament renovat dintr-un bloc vechi sau un apartament dintr-un bloc nou, ce alegi? Răspunsul cred că este destul de simplu, vei alege mereu să-ți îndrepți atenția către un apartament aflat într-un bloc construit după 2000 care poate se află într-un complex rezidențial, unde să ai și un loc de parcare numai al tău.

Acestea sunt doar câteva motive pentru care am decis să fac acest videoclip, deoarece încă există destul de mulți oameni care preferă să își cumpere un apartament într-un imobil vechi. Există avantaje și dezavantaje pentru fiecare proprietate pe care alegi să o cumperi, iar astăzi îți voi spune câte puțin din fiecare, ca să îți faci o idee de ansamblu.

Locația este cel mai important factor pe care trebuie să îl urmărești atunci când ești pregătit să îți cumperi un apartament, deoarece nu vrei ca apartamentul să fie într-un capăt al orașului în care te afli, iar locul tău în care îți desfășori activitatea să fie tocmai în celălalt capăt. Acest factor este valabil mai ales în cazul blocurilor noi construite, care se află în general la marginea orașelor. Blocurile vechi în schimb sunt recunoscute pentru faptul că mereu se află într-o zonă bună și mult mai accesibilă.
Dacă vreți să aflați restul avantajelor și dezavantajelor, urmăriți videoclipul integral de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.