Apartament de închiriat în cartierul Primăverii

Cartierul Primăverii este recunoscut pentru personalitățile care au trăit în această zonă, de la Gheorge Gheorghiu-Dej, până la Nicolae Ceaușeșcu și chiar Emil Constantinescu. Așadar, este o zonă bună, râvnită și căutată chiar și în prezent de către foarte multe familii care își doresc să locuiască într-o zonă bună și sigură.

Astăzi am venit în această zonă pentru a vă prezenta un apartament de 120mp, care este dat înspre închiriere, care arată fabulos și este extrem de modern și vintage în același timp.
Zona de living are 50mp, bucătăria este deschisă și este dotată cu tot ceea ce ai nevoie, există chiar și o magazie ascunsă în mobilier, pentru a putea depozita diferite alimente. Apartamentul mai are în structura sa două băi și două camere, dintre care una este dormitorul și una este birou, dar poate fi transformată fără probleme în dormitorul copilului.

Nu pot exprima în cuvinte cât de frumos arată apartamentul. Este plin de artă și are un bun gust extraordinar. Umrărește videoclipul de pe canalul nostru de YouTube pentru a vedea cum vechiul se completează cu noul și dau naștere unui loc primitor și simplu. Prețul pentru chiria lunară este de 2,900 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.