Video – Vilă lângă pădure la Străulești #ad #RE/MAX Optimus

Destul de aproape de stația de metrou Străulești și chiar lângă pădure, vila pe care mi-a prezentat-o Mădălina Manoilă de el RE/MAX Optimus chiar mi-a plăcut. Nu a fost construită pentru vânzare, ci a fost și este un cămin pentru o familie numeroasă. Dar acum familia vrea să se mute, așa că după mai mult de 10 ani în care a locuit acolo, s-a hotărât să vândă.

Are 2000 de metri pătrați de teren, proprietatea este bine îngrădită, iar casa este foarte bine poziționată. Majoritatea ferestrelor dau spre Sud, către grădina maturizată. În curte este amenajată o piscină destul de mare și de adâncă, aleile pavate leagă intrarea principală de un havuz, de piscină de terasa din spate, dar și de zona de seră și cea de grătar.

Casa are demisol, si are 8 camere la parter, etaj si mansardă. Amprenta corpului principal este de 200 de metri pătrați, iar suprafața constrită are 550 de metri pătrați. Dar în curte mai este o construcție interesantă care are la parter garaje, iar deasupra este amenajat un apartament care poate fi foarte util în cazul în care prietenii se hotărăsc să rămână la tine după petrecere.

Proprietatea este listată pe site-ul RE/MAX Optimus la prețul de 750 000 de Euro.

Dacă vrei o vizionare, caut-o pe Madalina Manoilă: https://www.madalinamanoila.ro/

Vezi în video toată proprietatea, filmată foarte frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.