CASĂ CU GRĂDINĂ, GARAJ DUBLU, TERASĂ ȘI TEREN DE ÎNCĂ O CASĂ

Bună ziua și bine ați revenit la Case Bune! Sunt Mădălina Manoilă din echipa Optimus și azi n-am mai rezistat în birou. E atât de frumos afară, vine vara și m-am gândit să fac o vizită la o proprietate absolut superbă pe care colegul meu Ciprian o are de vânzare. Sunt în comuna Chiajna, în Roșu, foarte aproape de Cartierul Militari din sectorul 6 al Bucureștiului, pentru cei care încă nu cunosc zona foarte bine. Și am venit azi aici să vedem o casă. Din punctul meu de vedere are niște calități foarte greu de întâlnit în această zonă. De ce spun asta? Pentru că terenul proprietății este foarte generos.

Are 1200 de metri și abia aștept să vedeți ce gazon frumos și ce plante mature există în această curte. Tot gazonul casei și toată vegetația din această curte frumoasă este udată cu aspersoare, motiv pentru care, având atât de multă apă, ele se prezintă așa. Nu spun câtă grijă are proprietarul de fiecare plantă și cât de mult timp investește aici, așa că, dacă vreți o astfel de curte, fie vă pregătiți să faceți sport în weekend și să vă îngrijiți de fiecare dată de plante, fie aveți nevoie de o persoană care să le îngrijească, pentru că e păcat să nu o păstrați așa pe toată perioada verii.

Sau, altfel, în această zonă, unde există foarte mult teren, ați putea construi o piscină și v-ați petrece timp ca în vacanță. De ce? Pentru că curtea este împărțită în mai multe zone, o să vedem. Aici, chiar cu ieșire din casă, prin această terasă frumoasă, se află un grătar amenajat, unde vă puteți petrece fiecare zi însorită împreună cu familia și cu prietenii dragi vouă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.