Video – Studio la Calea Victoriei așteaptă tineri #ad #RE/MAX.Optimus

Am avut, de-a lungul timpului, treburi prin zona străzii Sfinții Voievozi și în ultimii ani am remarcat o clădire nouă, cu arhitectură frumoasă, bine construită, în care mi-aș fi dorit să intru. Până săptămâna trecută, când Mădălina Manoilă de la RE/MAX.Optimus m-a chemat să îmi arate și să filmăm un studio/garsonieră exact în blocul cu pricina.

Construit în 2015, este în imediata vecinătate a celei mai importante artere bucureștene, dar în acelasi timp departe de zgomotul orașului. Este căminul perfect pentru o persoană singură sau un cuplu fără copii, care își doreste confort, liniște și un stil de viață cosmopolit.

Studioul este împărțit formal, cu un paravan mobil din lemn, în spațiu de zi și spațiu de odihnă. Cel mai spectaculos este spațiul de odihnă, cu patul așezat pe un piedestal, care ajută și la o separație fizică. Dar piedestalul are parțial și rol de spațiu de depozitare. Are niște capace bine mascate către niște cutii în podea. Tot în piedestal, este “ascuns” un pat pentru o persoană care ar putea să-ți vină în vizită.

Bucătăria nu este prea mare, dar este mobilata si utilată modern si eficient. Blocul are pază permanentă, o sală de fitness la care au acces gratuit toți locatarii și o parcare în subteran. Unul dintre locuri vine la pachet cu locuința.

Ca să te muți în locul acesta trebuie să plătești o luna avans si o luna garantie. Chiria este de 750 de Euro pe lună. Conform certificatului energetic, apartamentul are clasa energetica A, consumul anual specific de energie este de 108.36 kwh/an, indicele de emisii CO2 este 20.34 kg CO/an, consum total specific de energie din surse regenerabile este 0.

Proprietatea este listată exclusiv aici: https://www.remax.ro/anunt/52709/studio-calea-victoriei-vernescu-residence-mobilat-utilat-lux.

Dacă te interesează, sun-o pe Mădălina Manoilă www.madalinamanoila.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.