VIDEO – Ranch-ul texan de la Râșnov

Am vizitat un colț de rai împreună cu Cristina Ailioaei de la Optimus Imobiliare. M-a dus lângă Râșnov, la numai 2 ore și jumătate de București cu mașina (în prima zi de relaxare după pandemie), la un complex care spune o poveste frumoasă care se întâmplă în Texas. Găsești acolo cai, căruțe, saloon, adică un ranch întreg.

Sunt multe locuri de distracție în mai mult de 2 hectare de teren. Poți să mergi să vezi caii, care au fiecare câte o poveste emoționantă, sau să parcurgi un Parc Aventura acoperit, traseu pentru biciclete, teren de tenis dar piesa centrală este “Saloon”-ul în care poți mânca multe rețete din Texas. Ca să fie siguri că meniul gust texan perfect, proprietarii au adus un bucătar american care să îi instruiască pe șefii români și să le spună toate secretele. Când intri în restaurant poți să juri că ești într-un film western. La interior este decorat cu cizme, pistoale, șei și harnașamente de cai.

Partea de cazare a complexului are 30 de camere, fiecare cu terasă și evident cu priveliște splendidă. Alte spații de cazare mai neobișnuite care vor fi gata curând, sunt două bungalow-uri, unul în formă de cort indian și unul în formă de căruță. Zona în care este construit ranch-ul are multe alte distracții și localitățile în apropiere. Cetatea Râșnov, Poiana Brașov, Fundata sau Bran.

Cristina estimează proprietatea la 2,5 milioane de Euro, dar nu este deocamdată de vânzare.

Dacă vrei mai multe amănunte, caut-o pe Cristina. O să-ți placă! e-mail: Cristina.ailioaei@remax.ro telefon: +40 749 217 247 site: https://www.remax.ro/agentii/agentii-…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.