Video – O bijuterie de duplex în centru

Duplexul se află la etajul 4 al unui bloc cochet din apropierea Pasajului Basarab. Deși traficul în zonă este destul de aglomerat, locuința plutește în liniște. Am ieșit și pe balcoane și pe terasă și mi s-a părut foarte liniște.

Cum intri în apartament, dai în livingul uriaș, care, într-o parte, are o bucătărie deschisă și bine utilată. Te tentează să urci scările ca să vezi ce este la etaj, dar nu poți să te abții și ieși întâi pe terasă. Sunt 100 de metri pătrați, cu priveliște pe 3 laturi, cu podea flotantă ca să poți curăța ușor și cu un colț de grădină. Desigur că poți să aduci câte plante în ghivece vrei când ai atâta loc.

La etajul de deasupra sunt 3 dormitoare bine împărțite, cu 2 băi, dar dormitorul matrimonial are o împărțire de excepție. Camera pentru somn are 21 de metri pătrați, cu acces la 2 balcone, din ea intri într-un dressing suficient de mare, iar de acolo direct în baia principală a casei. Și din baie poți ieși pe un balcon, dacă vrei. Suprafața totală a duplexului este de 310 metri pătrați, din care cea utilă este de 280. Are încălzire în pardoseală, aer condiționat montat discret, centrală proprie, și toate acestea pot fi controlate de le distanță.

Blocul a fost construit în 2017, are parcare subterană, pază, camere de securitate cu circuit închis și un generator de electricitate în caz că “pică” rețeaua municipală.

Proprietatea este listată petru închiriere pe site-ul RE/MAX Optimus la prețul de 2200 Euro pe lună.

Planifică o vizionare a apartamentului, cu Mădălina Manoilă. O poți contacta prin e-mail madalina.manoila@remax.ro sau telefon, la 0722642891.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.