VIDEO – De ce cresc prețurile la apartamente?

Optimus Imobiliare are în portofoliu niște apartamente cochete într-un bloc mic, construit în apropiere de parcul Herăstrău, una dintre cele mai scumpe zone din București. Cristina Ailioaei a vrut să ne arate aceste apartamente drept exemplu de adaptare a dezvoltatorilor la aceste vremuri speciale. Cu alte cuvinte, apartamentele vin la pachet cu un cadou: un loc de parcare subteran care ar fi costat în condiții normale între 17 si 20 de mii de Euro, mai ales în această zonă.

În cele două luni de izolare din cauza pandemiei de coronavirus, pe piața imobiliară s-au întâmplat câteva lucruri, spune Cristina Ailioaiei de la Optimus Imobiliare. În primul rând, toți actorii pieței imobiliare au fost nevoiți să se adapteze și chiar să se reinventeze. Au apărut vizionările de la distanță. În luna Martie a scăzut oarecum numărul de vizionări pentru că lumea a preferat să stea în casă în timp ce proprietarii au evitat să primească străini pentru vizionări.

Proiectul Herastrau Boutique Residence este vis-a-vis de Cortina Residence și este intermediat exclusiv de Optimus Imobilaire. Cand l-am vizitat tocmai plecaseră electricienii și instalatorii. Structura blocului este din beton armat, cu cărămidă celulară și urmează finisajele și aplicarea pe exterior a unui termosistem. Proiectul trebuie să fie gata în septembrie, iar viitorii proprietari vor putea să aleagă nivelul de finisare dintr-o paletă pe care le-o va pune la dispoziție investitorul.

Dacă vrei și mai multe amănunte, caut-o pe Cristina pentru o vizionare. O să-ți placă!

e-mail: Cristina.ailioaei@remax.ro. Telefon: +40 749 217 247.

Site: Optimus Imobiliare

 

3 Comentarii

Vlad 20/05/2020 la 13:28 Reply

Pai sa ne lamurim: Casebune.ro sau casescumpe.ro? In afara de pozitionarea in zona de Nord si gradinile “complexelor” de langa, ce recomanda acest proiect? Bucatariile cat o debara, suprafetele mici pentru camere, detaliile de executie a zidariei care se pot vedea la minutul 1:11 sau in pozele 9/10 si 10/10, puntile termice la tamplariile montate cu spuma sau la balcoane? Fiti mai selectivi sau riscati sa va pierdeti credibilitatea.

Bica 20/05/2020 la 15:31 Reply

Pai si de ce cresc pana la urma preturile la apartamente?
A da , pentru ca vor si pentru ca pot dezvoltatorii.

Angela Ferferi 29/05/2020 la 23:16 Reply

Buna,
Urmaresc casebune pe youtube de anu ltrecut, si am reusit sa vad toate episoadele. Am incredere ca se va continua transparenta si onestitatea . Sunt de acord cu plasarea de produse pt reclama. Intrebarea mea este: In medie, cat ar costa mentenanta( ce este inclus in ea?) la un apartament de 3 camere, 110 m patrati, intr-un bloc de 7-10 etaje? Nu locuiesc in Ro si nu am nici o idee cum merge vanzarea la apartamente de lux noi. Multumesc pt raspuns. Angela Ferferi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.