Video – Confort de casă la preț de apartament

Când am aflat că Re/Max Optimus are în portofoliu o casă cu preț de apartament, am rugat-o pe Mădălina Manoilă să mi-o arate și să o și filmăm. Mi s-a părut interesant că te poți muta rapid dintr-un apartament, la casă cu curte și terasă.

De fapt este vorba de 4 locuințe noi, luminoase, organizate în 2 duplexuri, în Tunari, la vreo 5 km și de centrul Tunari și de centrul Otopeni.

Fiecare are 4 camere și 3 băi, 117 metri pătrați pe 2 niveluri, dar au și o terasă suficientă pentru o masă în familie sau cu prietenii. Plus că în partea ta de curte poți instala fără probleme un grătar. Un alt lucru interesant este faptul că bucătăria este separată față de living, așa că dacă sunteți o familie în care gătiți, nu veți umple de miros toată casa. Tot în bucătărie, în zona de sub scară este amenajată o cămară foarte practică. De obicei spațiul de sub scară este complicat de folosit, dar în acest caz el este bine valorificat. Alte lucruri importante sunt pereții despărțitori din cărămidă și luminatorul din casa scării prin care intră Soarele și desenează la fiecare oră altceva pe pereți. La parter în holul de la intrare găsești o baie bine utilată în care este montată și centrala Buderus, bucătăria cu cămară și livingul bine luminat, cu ieșire pe terasă. După ce urci scările placate cu lemn ajungi la etaj, unde găsești 2 dormitoare, 2 băi, și o caneră care poate fi folosită drept birou pentru “work from home”. În caz de pandemie sau altceva.

Toate casele sunt legate la gaz, canalizare, electricitate și apă, așa că nu va fi nevoie să ai grijă de puț, de fosă sau de butelii. Strada este privată și va fi asfaltată în curănd. Deși este aproape de aeroportul Otopeni, avioanele se aud foarte puțin chiar și în faza de decolare. Iar ferestrele de termopan cu 5 camere izolează sunetul aproape complet atunci când sunt închise. Pe de altă parte, mie mi-ar plăcea să văd avioanele care aterizează sau decolează.

Re/Max Optimus Imobiliare a listat exclusiv aceste 4 proprietăți la prețul de 115 000 de Euro, cu comision 0%:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.