Video – Câte vacanțe încap în această casă exclusivistă?

Cristina de la Re/Max Optimus a ținut neapărat să îmi arate o proprietate deosebita din Paradisul Verde, de la Corbeanca. De la poartă, casa pare îngrijită, discretă dar nu bănuiești ce este dincolo. Mi-a arătat mai întâi grădina mare pe care nu ai cum să o vezi de la stradă. Este bine îngrijită, are pomi și copaci maturi, tufe de tot felul și destulă umbră. Un foișor foarte spațios cu toate utilitățile pentru petreceri este așezat într-o parte a curții mărginite de un gard migălit din piatră din Dobrogea. Printr-o arcadă a gardului treci pe un ponton de care era legată o barcă cu vâsle. Atunci am remarcat că terenul este, de fapt. o peninsulă. Umbrarul pontonului are acoperișul din stuf, la fel ca și foișorul pentru petreceri. Atunci am remarcat că terenul este, de fapt, o peninsulă.

În mijlocul curții de 2086 metri pătrați, pe gazon, era instalat un fileu de badminton, dar pe căldurile în care am filmat, nu mai juca nimeni. Toată lumea era la umbră în toiul torid al zilei.

Ceva mai sus, lângă casă, am găsit o piscină cu apă curată, înconjurată de umbrele și șezlonguri, pregătită probabil pentru pool-parties.

În casă am intrat printr-o ușă dichisită, adusă din Italia. Majoritatea ușilor din casă au geamuri din vitraliu cu sticlă de Murano. Când am intrat în living, am remarcat răcoarea de acolo, deși nu era pornit nici un aparat de climatizare. Cristina mi-a spus că încălzirea este și cu calorifere și cu încălzire în pardoseală. Dar am lăsat proba pentru altă zi mai răcoroasă. Toată casa are spațiile bine împărțite și cu multe locuri potrivite pentru “work from home”.

Dacă ești interesat de amănunte sau chiar de o vizită, caut-o pe Cristina Ailioaei: T: +40749217247, E: cristina.ailioaei@remax.ro.

Listarea: https://www.remax.ro/anunt/51190/vila-spectaculoasa-in-paradisul-verde-cu-iesire-catre-lac#images-15

Vezi în video casa în care mi-aș petrece cu siguranță măcar o vacanță!

1 Comentarii

Titu Georgiana 25/02/2023 la 23:01 Reply

Buna , aceasta proprietate mai este de vânzare ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.