Video – Casă în centru pentru afacere și familie #RE/MAX Optimus

Mădălina Manoilă de la RE/MAX Optimus a ținut să îmi arate o casă interesantă, dintr-o zonă centrală a Capitalei. Este la distanță mică de Bucur Obor, de liceul Iulia Hașdeu dar și de Calea Moșilor și de Foișorul de Foc. Practic, sunt două case: una mai mare, construită în anii ’40 chiar la stradă, în continuarea căreia a fost construită o altă casă, legată de prima printr-un coridor. De jos în sus, are următoarele suprafețe pe fiecare nivel: Subsol 37 mp + Parter 134 mp + Mansardă locuibilă 61 mp + pod 77 mp. Sunt 5 dormitoare, 2 băi, o bucătărie, o cămară, 2 camere de oaspeți.

Podul de 77 de metri pătrați poate fi împărțit și transformat în mansardă, mai ales că planul urbanistic permite chiar încă un etaj. Curtea are 200 de metri pătrați cu 8 metri deschidere la stradă. Proprietatea are și un garaj spațios, cu cameră de depozitare. Cumpărătorul poate să o ia semimobilată, cu centrală proprie. În acest moment, curtea este comună și sunt făcute formalitățile pentru ieșirea din indiviziune.

Proprietatea este listată pe site-ul RE/MAX Optimus, la prețul de 350 000 de Euro, aici: https://www.remax.ro/anunt/58062/casa-vila-de-vanzare-in-zona-centrala

Pentru o vizită a proprietății sau pentru amănunte, poți să iei legătura cu Mădălina Manoilă. Tel. 0722642891, e-mail: madalina.manoila@remax.ro.

Vezi în video toată proprietatea, filmată într-o zi cu lapoviță și ninsoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.