Video – CASA CU DEAL INCLUS

Mădălina Manoilă de la Re/Max Optimus m-a dus lângă Slănic Prahova ca să îmi arate o proprietate rară. O casă construită cu gusturi americane, cu curte de 4,6 hectare și cu drum de acces privat, care este de vânzare.

Locul este în Livadea, la vreo 25 de km de Ploiești și la mică distanță de Câmpina și Vălenii de Munte. Tot peisajul în zonă este foarte frumos, iar satele sunt locuite de oameni gospodari.

Pe partea de Est, proprietatea cuprinde o mică parte din pădurea care se întinde dincolo de deal. Drumul de acces pleacă de langă stadion și urcă întreg dealul până la casă. Acolo găsești un garaj încăpător pentru 2 mașini și o mică magazie.

Prispa mare a casei este piesa de rezistență, pe care poți ține o petrecere cu mulți prieteni. La fel și în livingul foarte spațios dinăuntru. În partea din spate casa are la parter 3 dormitoare răcoroase și deasupra unei supante, are alte două și un spațiu de studiu. A fost folosit mult lemn, atât la structură cât și la partea de dulgherie, foarte bine executat și foarte bine întreținut. Pentru că în toată casa de 240 de metri pătrați nu am găsit decât 2 aparate de aer condiționat, am dedus că este mai degrabă răcoroasă. Suprafața totală construită a corpului de casă principal este de aproximativ 300 de metri pătrați.

Găsiți proprietatea pe site-ul Re/Max Optimus Imobiliare, listată cu 420 000 de Euro.

Dacă vrei să vizitezi sau daca ai nevoie de amănunte, sun-o pe Mădălina la 0722642891, 0213232045 sau poți să faci click aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.