VIDEO – Ai vrea să fii vecin cu pădurea? #Re/MaxOptimus

Am tot auzit despre case care au pădurea în apropiere, sau despre unele care chiar se învecinează cu vreun crâng. Așa că nu am putut refuza când Mădălina Manoilă de la Re/Max Optimus m-a chemat să îmi arate una la Corbeanca, în cartierul Corbeanca Forest. În primul rând cartierul este foarte interesant, relativ matur, adică nu vezi copaci prea tineri. În plus, vecinătatea pe o latură cu o fâșie de pădure îi dă un aer de discreție.

Casa este construită în 2009 și are 8 camere din care 2 livinguri, 1 bucătărie, 4 băi și are o suprafață utilă totală de 334 de metri pătrați. Are demisol generos, parter, etaj și mansardă. Plus un garaj destul de spațios! Curtea este betonată, probabil pentru panoul de baschet, are două balansoare, un grătar și se învecinează pe latura din spate direct cu pădurea.

Este racordată la curent, apă, canalizare, gaze, Internet și televiziune prin cablu. Are centrală proprie pentru încălzirea în pardoseală, dar și calorifere. Apa caldă este ajutată de panouri solare, iar apa care intră în casă de la rețea este filtrată printr-o mini stație de filtrare. Am simțit pe pielea noastră că termoizolația casei este eficientă. Când am filmat, afară erau vreo 36 de grade la umbră, iar în mansardă temperatura era mult mai lejeră decât mă așteptam.

Poți vedea proprietatea listată excusiv pe site-ul RE/MAX Optimus aici: https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/bucuresti-ilfov/corbeanca/casa-de-vanzare-8-camere-XBP41100J

Pe Mădălina Manoilă o poți căuta la telefon 0722642891. Amanunte aici: https://www.madalinamanoila.ro/pagina/contact.htm
Dă un telefon pentru o vizionare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.