Video – AI TOATĂ CURTEA PE BLOC

Re/Max Optimus Imobiliare are la vânzare, în exclusivitate, o proprietate foarte interesantă: o terasă uriașă, de 230 de metri pătrați, legată la un apartament de 3 camere, de la ultimul nivel al unui bloc de pe Șoseaua Chitila. Zona este foate liniștită, vis-a-vis de un mare centru comercial, la care te poți duce liniștit pe jos, și vara și iarna. Cei 230 de metri pătrați te lasă să faci orice: piscină (ce e drept modestă), umbrar pentru stat pe terasă cât e ziua de lungă, grătar, dar mai les petreceri cu muuulți invitați. Nu știu cât de mulți invitați ar fi destui, dar dacă nu mai ai loc pe terasă poți deschide și terasa de pe apartament. Așa că trebuie să te ocupi de ei.

Priveliștea de jur împrejur nu este blocată de vreo altă construcție înaltă, vecinătatea este matură și nu cred că  prea curând va construi cineva ceva. Vezi șoseaua Chitilei către București, o vezi și către Chitila, vezi Mogoșoaia, multă verdeață și vezi Șoseaua de Centură la orizont. Când ieși pe terasă la etajul 8, nu auzi nici un zgomot. Cu excepția sirenelor de ambulanță, poliție sau pompieri. Dar nu sunt dese. Acum îmi pare rău că nu am văzut cum este noaptea. Cred că este foarte frumos.

Surprinzător, apartamentul este destul de răcoros, deși l-am vizitat într-o zi de caniculă. Liftul te duce până la etajul 7 și mai trebuie să urci un etaj pe scări. Ceea ce nu este rău deloc.  Are 80 de metri pătrați, 2 dormitoare, un living și 2 băi, este bine împărțit, cu pardoseală de marmură și parchet de lemn masiv. Prețul de vânzare este de 175.000 €, adică 2187.5 € pe metru pătrat. Dar nu uitați terasa!

Vedeți anunțul acestei proprietăți listate de Re/Max Optimus aici.

Dacă ești interesat de amănunte sau chiar de o vizită, caut-o pe Cristina Ailioaei:  T: +40749217247,  E: cristina.ailioaei@remax.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.