Grădină întreținută chibzuit și cu… benzină

Salutare! Astăzi vreau să-ți arăt ce înseamnă cu adevărat să încerci să fii sustenabil, pentru că nu este simplu, nu este ușor, costă și uneori mai și doare. În clipul de astăzi vreau să-ți arăt cum transformăm surplusul de la tăierea gardului.

Aceasta este doar o mică parte a ceea ce înseamnă să fii sustenabil vă voi mai arăta cum evoluează partea de compostare, ce fel de compost am acumulat în ultimul an și cât am acumulat. Cu ocazia aceasta am aflat de ce încă ai nevoie de chestii cu benzină pentru a fi sustenabil.

Există un motiv pentru care trei dintre utilajele pe care le folosesc toamna consumă benzină, pur și simplu nu există utilaje electrice suficient de bune pentru ce am eu nevoie sau nu sunt accesibile. Majoritatea mașinilor de tocat din comerț care merg pe curent și nu sunt trifazate, nu sunt suficient de puternice.

Toate aceste mașinării trebuie să fie foarte bine îngrijite și să aibă reviziile la zi, pentru că nu vrei să te apuci de treabă, iar la jumătatea acesteia să te trezești că apare un defect și nu mai poți continua.

Dacă vrei să vezi ce unelte folosesc eu pentru grădină și cât de utile sunt, urmărește clipul integral de pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.