Cum să vinzi o proprietate cu succes

Bună ziua și bine ați revenit la Case Bune. Sunt Madalina Manoilă din echipa Optimus și azi  vom vorbi despre imobiliare. Însă nu vă voi arăta o casă sau un teren sau un spațiu de birou sau un spațiu comercial sau o clădire. Azi vom vorbi despre un lucru mai puțin drăguț din imobiliare. Ce înseamnă să ai acte și ce înseamnă să ai un preț bun de listare? Pentru că fără ele nu poți să tranzacționezi.

Cele două criterii importante fără de care nu poți să pornești la drum sunt opinia pe documente și prețul proprietății. Pentru opinia pe documente pot să discut zile întregi. Există foarte multe tranzacții care sunt azi în agențiile imobiliare, iar ele sunt blocate din lipsă de documente. Trăim și noi aceeași poveste în echipa Optimus.

Pentru că de foarte multe ori există foarte mici lucruri care inițial ți se par neesențiale, dar la final nu poți să semnezi. Pentru a vorbi despre documente, am un invitat azi și este un invitat care nu numai că are foarte multă experiență în ceea ce înseamnă lucru în notariat, dar este și agent imobiliar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.