Ce știe un aparat de aer condiționat de la Hisense în 2021

Am avut ocazia să testăm un aparat de aer condiționat de la Hisense, iar în rândurile care urmează am să îți spun ce face special acest aparat. Dacă te interesează un aparat de aer condiționat, haide să vorbim puțin despre câteva lucrurile la care ar trebui să fii atent în 2021, eventual 2022. Industria aerelor condiționate avansează destul de repede.

Știai că fabricile care produc aerele condiționate sunt cele mai robotizate din lume? În momentul în care îți cumperi un aparat modern de aer condiționat trebuie să fii atent la mai multe aspecte. Aparatele moderne sunt din ce în ce mai silențioase și cel pe care l-am testat noi, abia dacă puteai să-ți dai seama că e pornit, și asta abia la puterea maximă. Mai ales că ele consumă din ce în ce mai puțină energie și devin tot mai inteligente.

Modelul pe care îl avem în teste m-a suprins plăcut cu funcția smart, mai exact Eye Smart, funcție care simte căldura degajată, îți simte poziția, iar astfel aerul va fi direcționat către zona unde simte că este mișcare și unde este o temperatură mai mare. Practic este un senzor de mișcare care măsoara inclusiv temperatura persoanelor și obiectelor.

Pe lângă această funcție, aparatul are și funcția de AI smart, care  reglează automat umiditatea aerului, temperatura  și volumul fluxului de aer. Jeturile de aer pot fi controlate pe mai multe direcții și nu doar pe direcțiile majorității aparatelor de aer condiționat, adică pe axa verticală, ci și pe axa orizontală. Dacă vrei ca jetul de aer să te ocoloească, poți alege opțiunea aceasta, căci oricum nu este sănătos ca aerul condiționat să bată fix pe tine.

Dacă apartamentul în care locuiești nu este bine izolat, s-ar putea să vrei să lași să meargă și peste noapte aparatul de aer condiționat. Aici intervine modul „Super Quiet”, mod care menține nivelul de zgomot la doar 16dB, deci sigur nu aerul condiționat va fi acela care nu te va lăsa să ai un somn liniștit noaptea.

Aceste aparate sunt foarte eficiente, consumul de curent este unul mic față de puterea pe care o dau. Spre exemplu, acest aparat va folosi pentru încălzire 980W, care este puterea maximă pe care o trage din rețea. Acest lucru este posibil doar cu un transformator, astfel 1KW este transformat în 4KW de căldură. La partea de răcire lucrurile stau altfel, puterea trasă este de doar 790W, iar puterea de răcire este echivalentul a 3,5KW.

Aplicația de la Hisense este ușor de utilizat. Sunt 5 funcții importante, iar printre ele se numără funcția de răcire, funcția de încălzire, funcția de ventilare, funcția de dezumidificare și funcția automata.
Este un aparat de aer condiționat eficient și cu foarte multe funcții. Prețul său este de 2500 de lei și cred că merită banii. Are toate funcțiile pe care le cauți, este puternic, consumă puțin curent, este silențios, are aplicație de mobil și este de bună calitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.