#CASAVECHE EP.48 – IZOLAȚIE CU GARANȚIE PE VIAȚĂ

Salutare tuturor și bine v-am găsit la un episod de pe casă. Astăzi vom vorbi despre cum închidem partea aceasta de termosistem cu celuloză și suntem împreună cu Gabi de la Isogreen.  Trebuie să vă dăm în vileag un pocinogc, iar acesta este sub semnătură personală, pentru că eu am luat decizia de a nu mai pune peste astereală o folie.

Acum trebuie să scoatem tabla și să punem folie dedesubt. Membrana pe care am folosit-o are un gram de impermeabilitate, însă unii specialiști recomandă ca peste partea de astereală să se instaleze o altă membrană cu protecție hidro, care poate fi și fonică. Norocul este că această tablă pe care o vom da jos va putea fi refolosită cu alte întrebuințări.

Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le-am primit de când am început să construiesc prima casă… a fost să construiesc acoperișul cât mai simplu și aproape că l-am ascultat. Ah, era să uit. Va urma un episod în care vom vorbi despre terasa de la bucătărie, pentru că are o poveste foarte interesantă și ea.

Dacă sunteți curioși să vedeți care sunt proprietățile celulozei și avantajele acesteia, urmăriți clipul integral de pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.