#casaveche ep.37 – Ziua Porților Deschise

A fost ziua porților deschise pe șantierul de la #CasaBuhnici2. Oamenii au venit pentru a-i întâlni pe toți cei care au avut grija ca șantierul să fie un succes, iar casa să fie construită în cel mai scurt timp posibil.
Am răspuns la toate curiozitățile și întrebările oamenilor, iar aceștia au putut prelua informații de la cei mai buni oameni în domeniu, precum Ovidiu Țifui, Constantin Țîștea și mulți alții.
Cei prezenți au aflat și cel mai important lucru pe care ne-am bazat atunci când am început să construim și anume, cum să obținem un confort optim cu minimum de resurse. Chiar dacă este un șantier premium și este unul scump pentru România, durata de viață a acestui șantier va fi cât se poate de optimă și cred că asta ne dorim toți.
Noi încercăm să arătăm de fiecare dată niște soluții premium, dar nu scumpe, premium aici înseamnă valoare pentru calitatea vieții.
Toți cei implicați în proiect au vorbit despre strategia pe care a folosit-o fiecare în momentul în care au ajuns pe șantierul de la #CasaBuhnici2. Urmăriți discursurile fiecăruia în clipul integral de pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.