Case tradiționale încălzite și răcite ieftin și fără fum

Salutare! Și bine v-am regăsit! Nu, n-am plecat la țară. Deși arată idilic. Zici că suntem în inima Maramureșului. Sunt căsuțe numai una și una. Chiar mă gândeam puțin mai devreme cum ar fi să mă trezesc dimineața în căsuța asta. Sau poate în cea de acolo. Sau poate aș ieși și la cafeluță pe prispă asta, cu băncuța albastră. Ia uite și tu, e și o laviță pe aici. Tot felul de obiecte din astea autentice de la Maramu. Mai pe seară m-aș duce acolo la ciubăr și acolo aș face și un pic de saună în căbănuța asta acoperită cu paie.

Sunt minunate căsuțele astea. Sunt autentice și au fost aduse aici deasupra Clujului. Si daca visezi, ca si mine, să stai într-una din asta, s-ar putea sa fie posibil cat de curand, pentru că ce vezi tu aici este un fel de mini village din asta facut la Ferma Steluța, aici deasupra Clujului, care, din cate am auzit eu, va intra in circuit turistic.

Dar noi n-am venit aici sa facem un material de turism, desi ne place turismul, uită-te și tu cum arata chestia asta, incredibil. Știi că eu la Casa Buhnici am vrut prima oară să pun și eu șindrilă. E superbă chestia aia și este mult mai durabilă decât cred oamenii. Încă se lucrează. Am primit permisiunea să umblăm pe aici pentru că e șantier. Iar cel mai interesant șantier este al lui Ovidiu Țifui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.