Casă monument istoric de închiriat

Astăzi am vizitat un monument istoric, bine întreținut, cu o suprafață mare pentru centrul Bucurestiului, mai exact 650 metri pătrați de casă și o mie de metri pătrați de teren. Casa este aflată într-o zonă foarte liniștită și foarte îngrijită a capitalei, zona Dorobanți, strada Rabat.
Există două intrări pentru a accesa interiorul clădirii și anume intrarea principală și intrarea pentru personalul de serviciu. Intrare creată special pentru ca familiile de nobili să nu se intersecteze cu cei care lucrau pentru ei.
La intrare ești întâmpinat de o marmură masivă, dar odată intrat în living, lemnul masiv își face simțită prezența și te duce cu gândul la o atmosferă mult mai familiară și mai călduroasă. Pe lângă multitudinea de camere de la parter există și o bibliotecă care este absolut spectaculoasă, în care îți vei putea pierde timpul cu orele. La etaj se află un living, cu două dormitoare matrimoniale și o zonă imensă de dressing. În total există cinci băi în toată proprietatea, fiecare cu dimensiuni generoase. În casă există si două mansarde: una care cuprinde un living și două dormitoare, în timp ce la cea de-a doua mansardă există un singur dormitor. Singura zonă modernă este în cea de-a doua mansardă, unde vremurile actuale și-au pus amprenta.
Casa se păstrează impecabil și în zilele noastre și își așteaptă cu drag noii chiriași, pentru că poate fi locuită din momentul în care a fost achitată chiria. Că tot am menționat, aceasta ajunge la 12.000 de euro pe lună și poate fi închiriată pentru minim cinci ani.

1 Comentarii

Rusanu Elena 08/03/2022 la 00:40 Reply

Buna ziua .
Casa prezentată mai este de închiriat ? Casa monument istoric din strada Rabat .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.