Casă de vânzare la Crevedia

Casa pe care o vedeți astăzi se află la Crevedia, în apropiere de Buftea, cu o poziție excelentă față de DN1 și o distanță de 100-150m față de lacul Buftea. Se poate ajunge foarte repede în oraș cu mașina datorită poziționării, dar în același timp se poate folosi și metroul care este foarte aproape de această reședință. Până în centrul Bucureștiului? Jumătate de oră.
Lotul de teren este de 500 metri pătrați, amprenta la sol este de 80 metri pătrați, suprafața utilă a casei este de 145 metri pătrați, iar suprafața construită este de 170 metri pătrați, ceea ce face ca spațiul curții să fie unul destul de generos, iar casa să fie încăpătoare și aerisită. La parter există un dormitor, o baie, o zona de zi care este formată dintr-un living și o bucătărie deschisă și o zonă tehnică. La etaj există trei dormitoare, dintre care unul este matrimonial, cu baie proprie și un balcon. Cel de-al doilea dormitor nu are baie proprie, dar are un balcon, iar cel de-al treilea dormitor nu are nici balcon.
Casa nu este finalizată, dar acest lucru poate fi un avantaj pentru că poate fi amenajată după bunul plac al noului proprietar, singurul dezavantaj fiind că încă nu te poți muta în ea, chiar dacă o cumperi acum.
Prețul de listă al casei este de 145.000 de euro și poate fi cumpărată și în acest moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.