Casă de vânzare în Mogoșoaia, numai bună pentru investiții

Astăzi vizităm o casă din zona Mogoșoaia, poziționată lângă pădure, cu o structură impecabilă, care poate fi o casă atât pentru locuit, cât și o casă pentru o afacare, o grădiniță, un cămin pentru seniori, o școală privată și tot ceea poate însemna o afacere care are nevoie de o suprafață destul de generoasă. Datorită curentului trifazic și spațiului mare din spatele casei, poate acomoda chiar și un restaurant.

Casa este amplsată pe un teren de 1000mp, cu o deschidere de 20m la drumul asfaltat. Casa are 410mp utili și o structură de rezistență standard din cărămidă și beton. Pe lângă cei 1000mp, poți avea, dacă dorești,  încă o parcelă de 1600mp, adiacentă terenlui. Casa a fost construită în anul 2000 și necesită o renovare, deoarece camerele sunt foarte înalte și toate finisajele sunt din acel an, inclusiv ferestrele care sunt din aluminiu. De asemenea, ar trebui izolată termic, pentru a nu mai pierde căldură. Pe partea de parter găsim bucătăria care este open space și care este destul de mare pentru a te putea desfășura fără probleme. Intrarea în garaj se face din bucătărie, ceea ce este un lucru foarte bun pentru momentele în care ai foarte multe lucruri de cărat de la mașină. În zona de parter avem și o baie pentru musafiri, care poate fi amenajată chiar și cu o cabină de duș.

Scara care oferă acces către etajul casei este foarte lată, iar acest lucru permite folosirea clădirii și cu alte scopuri, nu doar pentru a fi locuită de o familie, precum un sediu de firmă, o grădiniță sau un centru pentru seniori, după cum am mai specificat. În zona de etaj găsim un spațiu foarte bine compartimentat, cu trei dormitoare care au acces la terasele casei, atât în partea din față cu vedere la pădure, cât și în partea din spate cu vedere la curtea casei și la piscină. Dormitorul matrimonial are o baie asociată. Desigur, de aici nu putea lipsi șemineul care îi oferă camerei un aer burghez.

În zona superioară etajului este mansarda, zonă compartimentată într-un mod foarte interesant, parcă făcută special pentru o zonă de birouri. Garajul proprietății are două uși de acces, este încălzit și poate găzdui două mașini. Aici sunt și cele două centrale ale casei. În fața casei mai pot fi parcate încă opt mașini, deci prietenii tăi vor avea loc de parcare când vor veni să te viziteze.
Prețul pentru această casă și pentru terenul de 1000mp este de 330.000 de euro. Dacă vrei să cumperi și ceilalți 1600mp, prețul va fi clar unul mai ridicat. Deci, pentru 330.000 de euro, poți avea o casă foarte generoasă, pe care o poți transforma în ceea ce dorești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.