Casă clasică vs casă smart. Care e diferența?

Bună ziua și bine ați revenit la Case Bune. Sunt Mădălina Manoilă din echipa Optimus și azi vom vorbi despre imobiliare. Tema pe care aș vrea s-o aduc în fața voastră ar fi o discuție despre cumpărători. Ce mai cumpără ei? Și cum aleg ei o proprietate la care se gândesc să aloce un buget. Orice agent imobiliar vă poate spune azi că cumpărătorii sunt din ce în ce mai bine educați și mă refer la felul în care aleg să aleagă proprietățile. Ei se gândesc nu numai la finisajele unei case, se gândesc pe termen lung și au din ce în ce mai multe informații despre tot felul de materiale, instalații și despre casele viitorului.

Evident că atunci când te gândești să cumperi o proprietate, te gândești la ea pe următorii 30 de ani. Dacă primești un avantaj prin prisma faptului că ai un cost mai redus pe utilități, dacă primești un avantaj prin prisma faptului că ai niște finisaje de foarte bună calitate care să reziste în timp mai mult și, bineînțeles, te gândești la ce preț ar trebui să aloci pentru o casă de calitate.

Azi am venit în localitatea Săbăreni. Localitatea Săbăreni este situată între autostrada A1 și DN 7, drumul de la București spre Târgoviște. Este o zonă liniștită, în plină dezvoltare, cu case din ce în ce mai noi și mai frumoase, iar azi am venit într-o zonă în care există 33 de loturi unde s-au dezvoltat cateva case, într-o frumoasă comunitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.