Apartament superb pe Bulevardul Carol I

Astăzi vizităm un apartament absolut minunat, renovat de curând, cu 4 camere, 2 băi și o bucătărie, pe bulevardul Carol I. Imobilul este construit în stilul Art Deco. Acest stil arhitectural a apărut în Franța înainte de Primul Război Mondial.
Apartamentul a fost puțin recompartimentat în timpul renovării, pentru ca fiecare încăpere să primească o destinație potrivită. Living-ul are un balcon absolut deschis cu o vedere superbă. Cele trei camere sunt foarte spațioase, peste tot în apartament există multe prize, caloriferele sunt bine poziționate, iar într-una dintre cele trei camere există o terasă închisă.
Baia principală este complet utilată.  Totuși, cel mai mare avantaj este că te poți muta în el chiar după achiziționare, mai ales dacă te miști repede și îl mobilezi.
Apartamentul a fost construit în anul 1939 și nu se află pe lista imobilelor cu risc seismic. Are o suprafață utilă de 100mp, iar prețul de listă este de 230 de mii de euro. Important este faptul că apartamentul nu este purtător de TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.