Apartament dublu de vânzare în Piața Domenii

Astăzi vorbim în detaliu despre una dintre proprietățile puse la vânzare de către echipa Optimus Imobiliare, și anume un apartament complet renovat și restructurat, situat în cartierul Domenii, pe strada principală. Zona Piața Domenii este o zonă căutată de cumpărători, deoarece este o zonă conectată și cu zona de Nord a Bucureștiului, dar și cu Centrul acestuia.

Acest apartament nu a fost doar renovat, dar a fost complet restructurat prin alipirea a două apartamente, generând astfel o suprafață de aproape 130 de m². Spațiul oferă o suprafață a livingului generoasă, două dormitoare mari, două băi, o bucătărie închisă, dar și două spații de depozitare, în mansarda și în subsolul blocului. Dacă decizi să te muți în acest apartament, vei sta într-un bloc de tip boutique cu 4 etaje și încă alți 8 locatari. Un alt plus al apartamentului îl reprezintă bucătăria, care dispune de multă lumină naturală datorită celor două ferestre, acestea facilitând ventilarea naturală și mult mai rapidă. De asemenea, în bucătărie regăsim și un spațiu de depozitare.

Apartamentul se vinde mobilat și utilat, exact așa cum îl poți vedea în clipul de mai jos, așadar scapi de grija renovării și te muți imediat după ce îl cumperi. După cum am menționat mai sus, livingul are o suprafață de aproximativ 40 de m² și cuprinde zona de relaxare și o zonă de bar. Dormitorul matrimonial are o suprafață de 30 de m² și dispune de geamuri pe întreaga latură, de terasă, dressing, dar și de o baie ventilată natural, cu spațiu pentru cadă. Cea de-a doua baie a apartamentului este ventilată natural și dispune de o cabină de duș, iar vis-a-vis de această baie, regăsim un loc unde poate fi amenajat dressing.

Terasa are acces din ambele dormitoare și are vedere către întreaga zonă de Sud, ceea ce înseamnă că proprietatea are foarte multă lumină naturală pe întreaga zi.

Datorită poziționării proprietății aproape de Piața Domenii, aceasta poate fi folosită și ca spațiu de birouri, dar și ca apartament individual. Zona reprezintă un mare plus, având în vedere că distanța de la proprietate până la Arcul de Triumf poate fi parcursă în doar 10 minute de mers pe jos. Amintim că în proximitatea Arcului de Triumf se află și parcul Kiseleff, o zonă de interes pentru familiile care au copii și animale.

În concluzie, avem la vânzare un apartament situat într-o zonă de interes, cu acces rapid la mijloacele de transport, piață, magazine, bănci, dar și parcuri. Apartamentul se vinde complet mobilat, pentru suma de 250.000 de Euro. Bonus, blocul a fost renovat recent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.