Apartament cu etaj și grădină

Astăzi suntem în zona Domenii, o zonă bună și liniștită, iar aici vă prezint un apartament cu etaj și grădină, care face parte dintr-un duplex terminat în anul 2020.
Primul apartament se situează la parter și la etajul 1, iar cel de-al doilea se întinde pe etajul 2 și pe mansardă. Subsolul este împărțit și fiecare apartament are câte două locuri de parcare. Astăzi vorbim despre primul apartament, cel de jos.

În zona de parter se află living-ul și bucătăria deschisă, iar împreună acestea două însumează aproximativ 50mp, dintr-un total de 160mp utili. Tot la parter mai există o cameră care poate fi transformată într-un dormitor sau într-un birou și o baie.

Etajul este alcătuit din 3 dormitoare. Unul dintre dormitoare este matrimonial și are o baie proprie. Cealaltă baie deservește celelalte două dormitoare. Toate dormitoarele sunt spațioase, nu este o diferență enormă între cel matrimonial și celelalte.

Apartamentul are nevoie să fie mobilat, dar avantajul este că te poți muta în acesta din clipa în care l-ai cumpărat și îl poți configura după bunul tău plac.
Dacă ești curios să vezi cum arată apartamentul, vezi videoclipul integral de pe canalul nostru de YouTube. Prețul de listă este de 450.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.