Video – Vilă cu piscină și pădure în Voluntari #ad #RE/MAX Optimus

O casă lângă pădure, construită de o familie pentru ca să trăiască în ea. Asta a fost ceea ce m-a atras să vizitez proprietatea din Voluntari despre care îmi povestise Cristina Ailioaei de la RE/MAX Optimus.

Casa este pe o stradă largă, cu trotuare și cu spații verzi, cu copaci maturi, aliniați ca să îți țină umbră. Curtea are 390 de metri pătrați, formă aproape pătrată, iar casa este pe cât de discretă, pe atât de dichisită. Are amprenta de 110 metri pătrați, suprafață construită de 280, din care utilă 240. Este din cărămidă, bine izolată, cu panouri solare și împărțită foarte bine.

Livingul este mare, cu mulți pereți de sticlă, care dau către piscină și spre curte. Chiar în centrul livingului este un șemineu suspendat, fabricat în Germania, care iarna cred că face o atmosferă de poveste. Toate finisajele interioare sunt de calitate, cu atenție la fiecare detaliu. Din living dai direct într-o bucătărie corectă ca mărime și foarte bine utilată, unde ai la îndemână și o încăpere împărțită între zona tehnică și cea de cămară.

Etajul este foarte bine împărțit și luminos. Dormitorul principal are mobilier din bambus și un pat cu baldachin. Are baie proprie și acces într-un dressing foarte mare. Iar mansarda este de tip open space, tocmai ca să îți poți imagina singur cum o poți exploata.

RE/MAX Optimus au listat proprietatea la prețul de 489.999 de Euro, negociabil.

Mergi cu Cristina să o vezi pentru că este o proprietate de care este bine să ții cont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.