Video – Și mai curat cu mopul electric de la Karcher #ad

Nu este mult de făcut curățenie la #CavaleriaHub, dar orice îmbunătățire în acest proces ne bucură. Contribuim cu toții la curățenie, dar din cand în când vine și o firmă specializată.

De data asta am primit în teste, de la Karcher România, un mop. Dar nu orice fel de mop, ci unul cu acționare electrică. Arată futurist, are un design inspirat parcă din navele spațiale si este foarte practic. Tot la partea de design am remarcat și faptul că are o încheietură flexibilă care îți permite să cureți și pe sub mobile. Cel mai important este faptul că speli tot timpul cu apă curată.

Are două rezervoare, unul cu apă curată în care pui detergent, din care se alimentează cele două role de spălare. Apa cu care cureți este preluată de role și stoarsă, foarte ingenios, într-un rezervor special. Astfel apa curată nu se întâlnește cu apa murdară. Această inovație se numește “self cleaning”. Inginerii de la Karcher au găsit o soluție și pentru cazul în care detergentul face prea multă spumă. Ca să nu expandeze din rezervorul de colectare, pui câteva picături de antispumant și gata. Desigur, detergenții speciali și antispumantul vin în cutia mopului.

În cutie vine un stand în care îl poți depozita vertical și nu ocupă mult loc dar și un charger pentru bateria Litiu-Ion încorporată. Îl poți folosi timp de 20 de minute după ce ai încărcat complet bateria.

Puteți încerca mopul electric FC3 de la Karcher la un Karcher Center.

Vedeți în video cum l-am testat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.