Video – Renovare ușoară fără TVA

15 septembrie este ziua în care a pornit programul “Casa Eficientă Energetic”, în special pentru cei care renovează ca să aducă locuințele la niveluri mai înalte de eficiență energetică. Programul urmărește să facă din locuințele actuale, locuri în care să plătești mai puțin pentru confort. Spre exemplu, o mai bună termoizolare duce la mai puțină poluare și facturi mai mici pentru menținerea confortului termic. O centrală mai eficientă sau chiar o pompă de căldură va polua mai puțin dar va avea și facturi mai mici. Orice imbunătățire a locuinței este eligibilă și finanțată de către stat, cu maximum 15 mii de Euro. Bugetul total al programului este de 100 de milioane de Euro, care va ajunge la aproximativ 9000 de proprietari, desigur, în funcție de proiectul fiecăruia.

O imbunătățire tentantă la ora actuală este încălzirea ăn pardoseală. Dar metoda clasică, cu șapă, nu se potrivește renovărilor. Înseamnă multă mizerie, multă manoperă, de multe ori scăderea înălțimii camerei, sau în cazul construcțiilor mai vechi, chiar șubrezirea plafonului. La astea se adaugă și un timp lung de lucru, mai ales că șapa are nevoie de timp ca să se usuce.

Sistemul pe care îl propune Bjorn Heizung vine în ajutorul celor care renovează și vor să aibă o casă mai eficientă energetic. Timpul de instalare este foarte scurt, iar ceea ce este și mai interesant, este faptul că îți poți pune singur încălzirea în pardoseală, Mihai Măerean de la Bjorn Heizung ne-a povestit cum au pus încălzire în pardoseală într-o școală din Suceava în numai 2 săptămâni. Cu numai 2 oameni.

Dar noutatea cea mare de la Bjorn Heizung vine acum. Persoanele fizice pot cumpăra sistemul lor de încălzire în pardoseală fără să mai plătească TVA.

Dar vezi toată discuția cu Mihai Măerean de la Bjorn Heizung în video!

2 Comentarii

Ioan Golesie 25/09/2020 la 19:13 Reply

Salut, as dori sa stiu unde găsesc mai multe detalii pentru a beneficia de programul “casa eficient energetică”. Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.