Video – Plămânul #CavaleriaHub – cu Ovidiu Țifui

Am vrut instalație de ventilație la #CavaleriaHub încă de când am hotărât să ne mutăm acolo, pentru că trebuie neapărat s ă respirăm cu toții aer curat. Ovidiu a tras conductele de aer încă de la prima lui deplasare la #CavaleriaHub dar a trebuit să mai așteptăm până a sosit și aparatul de ventilație.

Este un Zehnder Comfoair Q350 Enthalpy. Enthalpy înseamnă că aparatul recuperează entalpie, adică și temperatură și umiditate. Recuperarea are loc în aparat, atunci când aerul viciat care iese, trece prin aerul proaspăt care vine de afară, dar fără să intre în contact. Un sistem de faguri asigură schimbul de temperatură, iar o membrană asigura schimbul de umiditate. Un alt lucru foarte important este filtrarea aerului atât la admisie cât și la evacuare. Recuperarea de energie a aparatului nostru este de peste 90%. Pentru fiecare om din hub, intră prin instalație 20 – 25 de metri cubi de aer proaspăt în fiecare oră.

Am ales acest aparat pentru că avem nevoie înăuntru de aer proaspăt cu oxigen, ca să nu ne ia somnul la muncă, este foarte silențios, are filtre foarte bune, recuperează umiditatea, scoate mirosurile și substanțele volatile. Unitatea centrală este legată la exterior cu 2 conducte izolate termic prin care facem aportul de aer proaspăt și respectiv evacuarea de aer viciat. Aerul merge în fiecare cameră prin conducte de polietilenă alimentară, tratate antibacterian cu ioni negativi de argint.

Ovidiu a adăugat în instalație încă un filtru pe admisia de aer, care să filtreze toate particulele mai mari din aerul poluat din Capitală, înainte să intre în Zehnder.

Mai multe detalii vă va spune Ovidiu dacă îl căutați:

Telefon: 0723384886

Site: www.pompedecaldura.eu

Facebook: https://www.facebook.com/pompedecalduratifui/

Instagram: https://www.instagram.com/pompedecaldura/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*