VEZI CINE SUNĂ LA UȘĂ

Cât de comod este să vezi cine sună la poartă fără să mergi până interfon? Dar să vezi asta de la serviciu? Dar cum ar fi să vezi cine e la poartă când esti la plajă, în concediu?

Cam așa este cu video-interfonul “Bticino CLASSE 300X13E” de la Legrand.

Este un video-interfon inteligent și conectat la Internet. Un mare avantaj este acela că dacă vrei să îl instalezi în locul celui vechi nu trebuie să faci o altă instalație. Trebuie doar să înlocuiești aparatele, pentru că are nevoie de doar două fire. Este o soluție perfectă nu numai daca stai la casă ci și la bloc.

Faptul îl poți lega la Internet îl face și mai deștept. Andreea Drăghici de la Legrand mi-a arătat cum funcționează de pe o tabletă, după ce a instalat aplicația DOOR ENTRY (Android si iOS).

Daca te caută cineva la poartă, tableta sau telefonul începe să sune, și poți să răspunzi și să deschizi de oriunde ai fi.

Poți să apelezi unitatea din interior și să ai o conversație sau poți să vezi, de oriunde te afli, filmulețele pe care le-a făcut camera de la exterior când te-a căutat cineva si tu nu ai răspuns, sau nu ai avut acces la Internet. Dacă legi video-interfonul la instalația de iluminat exterior sau la instalația de udat grădina, le poți porni și pe acestea de oriunde te afli. În plus, poți lăsa familiei mesaje scrise sau audio pe unitatea din interior.

În felul acesta, casa ta devine, așa cum se spune, o “locuință conectată” pe care o controlezi de la distanță de la un telefon sau de la o tabletă.

Prețul unui kit complet pentru o casă la curte este de vreo 700 de Euro. Daca îl montezi la bloc, îți trebuie numai unitatea interioară, care costă vreo 400 de Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.