VIDEO – Gardul nostru… neobișnuit

Curte, grădină, gard, casă. Aste este ordinea în care judec o proprietate. O curte reușită are o grădină frumoasă, cu gard reușit și funcțional, iar în interior se găsește o casă. Dar prima impresie ți-o faci de la gard. Așa că a trebuit să renovăm vechiul gard de la #CavaleriaHub pentru că cel vechi stătea să cadă peste mașinile parcate pe stradă. Am păstrat vechiul soclu al gardului și o parte dintre stâlpi și am început să căutăm oferte. Până la urmă, Victor Bălan de la garduriMD.ro a venit cu soluția cea mai bună. Un gard metalic, ușor de instalat și cu o poartă autoportantă. Cu alte cuvinte, poarta nu are roată și nici șină pe care să culiseze. Are la bază un profil special care intră pe două patine cu role și susțin întreaga greutate a porții.

Gardul arată ca niște jaluzele orizontale, dar am ales ca pasul dintre elemente să fie mai mare și să dea transparență, mai ales din stradă. Dar și înălțimea gardului este de doar 1,6m și dacă treci pe trotuar poți să ne vezi toată curtea. Doar nu avem nimic de ascuns.

Dar vezi filmul instalării ca să vezi și ce pocinog a trebuit să dregem.

1 Comentarii

Marius 20/05/2020 la 22:24 Reply

Sistemul este foarte cunoscut în alte țări, marea lor problema se spune este la vânturi foarte puternice în sensul că poarta nu reușește să intre pe ghidajul stâlpului de sprijin din cauza devierii cauzate de vânt… În cazul tău nu o să fie nici o problema pentru ca poarta nu este plină…deci să o folosiți sănătoși. Numai bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.