Video – EXPERTUL ÎN INSPECȚIE

Acum 2 săptămâni v-am arătat problemele casei de la Piscu, de lângă București, a Mădălinei Gheorghe. Ea se plânge de calitatea foarte proastă a construcției, că intră apa și vântul în casă prin mai multe locuri, că este mucegai în aproape toată casa, coșul de fum greșit executat, ca are multe punți termice dar și alte reclamații. Tot atunci am vorbit și cu constructorul care ne-a spus că această casă este neterminată pentru că Mădălina Gheorghe nu mai are bani să continue și ca ea vrea să termine casa pe banii lui.

Așa că l-am rugat pe arhitectul Radu Frumușani, expert tehnic judiciar și membru al Comisiei Naționale de Disciplină a Ordinului Arhitecților din Romania, să vină până la Piscu și să vadă casa.

Când a ajuns, a cerut imediat autorizația de construcție. A găsit-o în regulă, dar nu a găsit proiectul tehnic în care ar fi trebuit să fie incluse toate detaliile de execuție. În plus, o mare greșeală a proprietarei a fost aceea că nu a angajat un diriginte de șantier și că a pornit construcția fără să aibă un contract cu constructorul Alexandru Dinulescu.

La inspecția vizuală, expertul Radu Frumușani a găsit foarte ușor multe probleme la îmbinarea ferestrelor cu acoperișul, la execuția acoperișului, la încastrarea ușii dar și la structura de rezistență.

Vedeți video ca să aflați ce soluții are expertul pentru casa cu probleme de la Piscu.

 

3 Comentarii

Laura 11/11/2019 la 09:03 Reply

Bună ziua, in aceiași identică situația ca a Doamnei mă aflu și eu, poate chiar mai rau. Aș dori să îmi fac și eu povestea cunoscută. Vă rog dacă se poate să mă contactați aș avea nevoie urgent și de niște sfaturi.

    George Buhnici 11/11/2019 la 10:09 Reply

    Buna, Laura
    Scrie-ne situatia ta, pe scurt, la contact@casebune.ro.
    Multumim!

Roman 09/10/2020 la 12:13 Reply

Buna ziua. Sunt curios cu ce s-a terminat povestea. Eu am ales sa nu merg pe aceasta varianta dupa ce am vizitat casa Domnului constructor si am dormit o noapte acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.