Video – CASĂ CU MULTE RECLAMAȚII

Mădălina Gheorghe a aflat că există in România cineva care poate face case deosebite în timp scurt și cu costuri relativ mici. Așa că l-a contactat pe inginerul Alexandru Dinulescu care promitea să facă în 2-3 luni o casă locuibilă. Dar după un an, Mădălina nu se poate muta în casă din cauza multor probleme. Ea a vrut să arate echipei CaseBune cum arată în acest moment ceea ce a crezut că va fi locuința visurilor sale: o casă de tip “dom geodezic”, eficientă și construită rapid.

Problemele încep, spune proprietara, încă de la ușa de intrare în casă. Este o ușă foarte veche, păstrată de Mădălina,pe care constructorul Alexandru Dinulescu a acceptat să o restaureze și să o monteze. Recondiționarea cu dalta, spune Mădălina, mai mult a stricat ușa, iar montajul are probleme grave de etanșeitate. În casă, la etaj, Mădălina a ținut neapărat să ne arate cât de multe probleme a identificat: pe lângă coșul de fum se vede afară, vata pentru izolație a astupat canalele de trecere pentru aer, a apărut mucegai, structura nu a fost din lemn uscat, “pălăria” acoperișului este greșit construită, ploaia intră în casă prin acoperiș și ferestre, sunt multe cuie în placajul acoperișului, talpa casei este așezată pe fundație fără să fie etanșă, erori rezolvate grosolan cu cutter-ul, iar ferestrele sunt prinse rudimentar cu “negrese”.

Mădălina ar vrea să se mute, împreună cu copilul său, cât mai repede în casă. Dar la această ora, consideră că sunt doar două soluții: să refacă așa cum poate casa, sau să îl cheme pe constructor să o demoleze.

Alexandru Dinulescu nu a putut să se întâlnească cu noi pentru un punct de vedere, dar ne-a răspuns la telefon. Din punctul lui de vedere, casa este neterminată pentru că Mădălina Gheorghe nu mai are bani să continue și ca ea vrea să termine casa pe banii lui. Mucegaiul, susține constructorul, a apărut din cauză că în timpul iernii casa nu a fost încălzită, iar ploaia pătrunde pentru că izolația, ca și casa, nu este gata,

Mădălina a hotărât să încheie colaborarea cu Alexandru în momentul în care a avut îndoieli asupra modului în care el găsea soluții la problemele casei.

Provocarea cea mai mare a Mădălinei este că vine iarna și nu se poate muta, împreună cu copilul ei, în această casă în care a investit mulți bani, multe speranțe, nervi și timp. Am auzit-o că ar vrea să locuiască provizoriu, măcar iarna asta undeva, până când va găsi o soluție pentru casă.

Și ar fi bucuroasă dacă cineva ar putea să o ajute,

 

1 Comentarii

Laura Stirbu 20/10/2019 la 21:29 Reply

Bună seara, mă numesc Laura și tocmai am vizionat video: “Casa cu Reclamații multe”, aceiași probleme o am și eu ca doamna din video, am construit casa cu o firmă destul de veche pe piața Dornaecohouse din Vatra Dornei, dar din păcate după multe probleme și nerespectarea contractului din partea firmei, aceasta nu a fost in măsura de a finaliza casa precum contractul încheiat, deși 95% din prețul casei a fost achitat în anticip. Aș dori acum să fac tot public cu speranța ca această firmă nu va mai trage tepi viitorilor beneficiari de case. Vă las un nr. de contact tel. / Whatsapp 00491601896243. Vă pot trimite foto si video cu dovezi. In așteptarea de a fi contactată vă transmit călduroase salutări.
Laura Stirbu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.