Video – Bem sifon rece la #CavaleriaHub. Grohe Blue Professional

Am instalat la #CavaleriaHub un fel de filtru de apă foarte sofisticat. În primul rând filtreaza apa, apoi o răcește, dar poate să o facă și sifon. Mai acidulat sau mai puțin acidulat. În felul acesta nu vom mai căra cu noi apă la PET.

Pe blatul din bucătărie, lângă chiuveta Grohe, se vede o baterie aproape banală. Dar minunea apare atunci când te apropii de ea. În afară de mânerul de monocomandă mai sunt două butoane care se luminează verde sau albastru pentru apă răcită sau carbogazoasă. Pipa are și un soi de duș detașabil, perfect pentru clătitul vaselor, doar dacă va fi nevoie, pentru că avem și o mașină de spălat vase performantă.

Partea care face toată treaba inteligentă a aparatului stă sub chiuvetă si are nevoie de un montaj ceva mai special. Niște găuri și o fantă pentru aerisire. În partea din spate sunt 3 racorduri. Unul pentru apă de la rețea, iar celelalte două pentru apa răcităși cea carbogazificată care merg la robinet. La unitatea centrală vin legate filtrul de apa și butelia de dioxid de carbon. Consumă 250 de Wati si are nevoie de jur-împrejur de ventilație.

Ce este și mai interesant este conexiunea la WiFi. Din aplicația “Grohe Ondus” pot afla consumul de apă, cat dioxid de carbon mai este în butelie, cât de bun mai este filtrul și data următorului proces de curățare. Tot din plicație poți regla porția de sifon pe care să o livreze în pahar.

L-am testat toată echipa Cavaleria, iar concluzia este că sifonul este foarte bun. Vezi în video!

4 Comentarii

Dragoș 04/03/2020 la 21:31 Reply

Sunt confuz puțin. Care e ordinea de filtrare? Cărbunele activ, e primul sau ultimul în pachetul de 3 filtre? Pt filtrare grosier și fin, ma lămuresc când cumpăr filtrele. Scrie pe ele în microni. Unde a pus Ovidiu Țifui cărbunele? Mulțumesc.
PS. Am butelie de co2 și filtrare prin cărbune la acvariul meu de 180 L. Doar butelia cu ceasuri a fost 600 lei.

    George Buhnici 05/03/2020 la 08:25 Reply

    Salut!
    Grosier, fin, cărbune.
    Succes!

Popescu George 05/03/2020 la 18:03 Reply

Salut George.
Sunt ferm convins ca echipamentul prezentat in video este de cea mai buna calitate. Dar as vrea sa stiu daca ai idee sau ai auzit si de ceva pentru oameni cu un buget mai restrans?
P.S. apreciez munca depusa de tine si echipa ta si mult noroc in continuare 👏🏼

Dragoș 07/03/2020 la 17:54 Reply

Gata. Am montat toate trei filtrele. a fost un efort dar a meritat. Sunt multumit. Au putin condens dar e ok. Multumesc de idee. pa pa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.