VIDEO – Cioc – Cioc! InstaFrigiderul…

LG GSX961NSAZ este numele lui și dacă îi citești prezentarea și fișa tehnică o să rămâi surprins de cât de puține lucruri știi despre un frigider, și mai ales despre modul cum organizezi mâncarea în el. Ce este special la el? Formatul este de tip Side by Side, adică două compartimente dedicate, pe verticală. Unul pentru frigider de 405 litri și unul de 196 litri pentru congelator. Noi suntem obișnuiți să folosim congelatorul în partea de jos, aici este puțin diferit.

Door in Door este denumirea ușii secundare pentru compartimentul de băuturi sau snack-uri care reduce cu până la 41% pierderea de aer rece. Pui în partea frontală laptele, sucurile sau alte alimente pe care le accesezi cel mai des, iar ca să vezi dacă trebuie să mai cumperi ceva, sau nu te decizi ce gustări să îți faci, pur și simplu bați în geam de două ori și se aprinde lumina la interior. Această funcție se numește InstaView și e gândită ca să nu mai deschizi ușa deloc.

Ce mai are special? Mă bucur că m-ai întrebat. Aparat pentru gheață și chiar și mecanism pentru gheață pisată. Vine vara, o să te bucuri de această funcție. Frigiderul are chiar și rezervor de 4 litri de apă cu dozator sau poți să îl legi direct la rețeaua de apă în partea din spate. Recomand un filtru de apă înainte de a-l racorda ca să nu forțezi filtrele interioare ale acestuia.

La prima vedere acestea sunt impresiile noastre despre el. Este bine și uniform iluminat, excelent chiar (nu ca alte modele unde bagi un borcan de castraveți mai în spate și se face întuneric).

Este bine compartimentat, are rafturi multiple și lăcașuri suficiente pe ușa acestuia, precum și trei compartimente dedicate pentru legume, fructe și chiar unul special pentru salată. Ah, stai, sunt patru, mai este un sertar în partea de sus unde se recomandă să ții brânza.

Are un zgomot extrem de redus de doar 39 de decibeli, cred că este mai puțin de atât după ce l-am observat câteva zile în funcționare, și probabil ai putea dormi și cu el în cameră dacă ai un somn mai adânc. Acest lucru se datorează invertorului liniar care are garanție de 10 ani.

Are internet, se conectează la telefon prin aplicația LG ThinQ și chiar și la televizoarele LG de generație nouă. Poți să setezi temperatura frigiderului și a congelatorului și chiar să activezi funcția Quick Freeze. Știi tu, pentru atunci când îl alimentezi cu cumpărături și vrei să revină la o temperatură optimă cât mai repede. În plus poți să vezi dacă are erori și să contactezi și departamentul tehnic direct din aplicație. Smart, nu?

Da, știu, nu este ieftin. Aproximativ 7200 de lei costă acest model însă gama este variată.

3 Comentarii

Florin 20/05/2020 la 23:54 Reply

Modelul prezentat nu se poate racorda la apa.Doar isi trage din rezervorul care se afla la interior.

Vlad 22/05/2020 la 14:59 Reply

nu e pentru români. oala de ciorbă unde intră? de felul 2 nici nu mai aduc vorba. iar daca e ziua cuiva, presupun ca vom manca torturi mai mici

Butoi Alexandru 23/05/2022 la 15:14 Reply

Ați reușit conectarea frigiderului la rețeaua de apa? Am și eu unul și nu reușesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.