Cum alegi un prelungitor în 2022?

Astăzi vorbim despre blocuri multipriză sau prelungitoare, cum le spunem cei mai mulți dintre noi. Avem ca exemplu câteva produse de la Legrand, cu caracteristici și întrebuințări diferite, dar și câteva ponturi care să te ajute să alegi prelungitorul corect pentru nevoile tale. Îți spun din start că nu ar trebui să iei primul produs pe care îl găsești la raft, ci ar trebui să citești specificațiile tehnice și să te asiguri că prelungitorul respectiv face față.

În primul rând, ar trebui să fii atent la lungimea cablului. Un cablu mai lung nu este neapărat mai bun și niciodată, dar niciodată, nu lăsa cablurile strânse, pentru că se pot încălzi. Indiferent de lungime, cablurile ar trebui să stea mereu întinse. De asemenea, trebuie să fii atent la grosimea firului, chiar dacă este monofilar sau multifilar, și la calitatea construcției.

Avem patru astfel de prelungitoare, iar fiecare este util în felul său, în funcție de ceea ce ai tu nevoie în casa ta. Primul este un prelungitor cu trei prize standard, un port USB de tip A și un port USB de tip C. Prizele un au unghi de 45″ pentru o conectare mai ușoară și, protecție la supratensiune cu indicator LED și buton de resetare a siguranței. Al doilea model este asemănător cu primul, însă al treilea este un bloc priză care are încărcare rapidă wireless pentru telefon și la care poți alimenta și alte surse consumatoare de energie. Ultimul este și preferatul meu, un bloc multipriză gândit special pentru cablurile din jurul televizorului. Îl poți ascunde complet în spatele televizorului și poți conecta până la opt dispozitive simultan.

Te invit să urmărești clipul integral ca să afli mai multe informații.

https://www.youtube.com/watch?v=aQOiP7TxuY0

2 Comentarii

Buneci N 04/02/2022 la 11:30 Reply

Bună George ,te rog sa ai răbdare sa ma înveți cum fac dosarul sa unde tre sa merg ptr întocmirea acestui dosar ,locuiesc în com Ciocanesti ,Suceava ,la 12 km de vatra dornei ,multumesc

Paul 07/07/2022 la 13:18 Reply

Salut George nu găsesc nicăieri legrand multi-outlet extension for tv te rog spune-mi de unde pot cumpăra acest produs , mulțumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.