Clădiri și tehnologii care schimbă orașul


Astăzi suntem la One Cotroceni Park împreună cu Emilian, care ne va explica cum un șantier se poate mișca atât de rapid și de eficient. Fațadele sunt factorul principal pentru o dezvoltare atât de rapidă și pentru un șantier atât de aerisit și organizat. Acestea sunt fabricate la noi în țară, un bonus mare pentru cei care vor să construiască, pentru că astfel nu mai implică costuri mari de transport. Avem un clip dedicat pentru fabricarea fațadelor pe canalul nostru de Youtube, dacă vrei să afli mai multe informații despre ele….aici.
One Cotroceni Park este cel mai mare proiect de regenerară urbană din România și posibil… nu doar din România. Proiectul are o amploare foarte mare, este acum în prima fază și constă într-o clădire mixed-use, respectiv spații comerciale și de birouri, înconjurat de o peisagistică uimitoare. Fazele următoare vor consta în dezvoltarea unor clădiri de apartamente. Ce este special la acest proiect este faptul că spațiile comerciale vor fi legate de spațiile cu apartamente și vei puteai astfel trece dintr-o zonă în alta, un beneficiu enorm dacă locuiești și lucrezi în același complex.
Viteza este punctul cheie când vine vorba despre dezvoltarea acestor clădiri enorme, iar proiectul acesta are un element cheie când vine vorba de dezvoltare. Pe lângă faptul că se montează extrem de ușor, dau un aspect modern clădirii și astfel se diferențiază total de clădirile clasice.
Celelalte beneficii sunt: construirea mult mai rapidă, siguranța sporită și nu în ultimul rând, prețul care este mult mai avantajos la final când se trage linie, datorită tehnologiei noi.

1 Comentarii

Silviu 10/06/2021 la 16:35 Reply

Ce vrajeala ieftina cu Cotroceniul. Trebuia sa-i zica “Trafic Greu”. Si numai parc nu e acolo. Cladiri de sticla si atat. Cladiri care atrag trafic intr-un oras deja sufocat. Cat ti-au dat cei de la ONE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.