Cea mai smart casă de la CES – CaseBune.ro

Lorena a prezentat într-un episor anterior, pe care îl poți viziona aici, dormitorul perfect, care avea în componența sa niște gadget-uri cool și foarte utile. Astăzi facem turul celei mai smart case pe care am găsit-o la CES. Este o casă plină de senzori și de tehnologie care îți ușurează viața și o face mult mai plăcută.

În această casă totul este la îndemână, datorită tehnologiei Z-Wave și a capacității sale de a face ca toate dispozitivele să fie compatibile între ele, chiar dacă sunt de la producători diferiți. Produsele comunică între ele printr-o rețea wireless separată. Tehnologia își face simțită prezența chiar de la intrarea în casă. Când deschizi ușa de la intrare, senzorul de prezență trimite un semnal către lumini, care se aprind automat. De asemenea, poți conecta sensorul de prezență la sistemul audio din casă, ca să intri într-o casă nu doar luminată, ci și cu muzică pe fundal.

În acest moment, putem spune că nivelul de automatizare si tehnologizare unei case smart acum tine doar de imagineatia ta. În funcție de nevoile tale, poți crea diferite scenarii de automatizări.

Dacă vrei să vezi toți senzorii de care dispune cea mai smart casă de la CES și cum sunt conectați cu gadget-urile din casă, te invit să vezi clipul integral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.