Ce să întrebi înainte să cumperi

Clipul de astăzi o să enerveze pe foarte multă lume, pe foarte multă lume care încearcă să vândă apartamente și case care nu sunt tocmai ceea ce ar trebui, pentru că există anumite limite legale pentru cum poți construi și ce poți vinde. Tocmai de aceea trebuie să știi înainte să te duci la o vizionare cam ce drepturi ai și ce ar trebui să ceri la schimb. Și înainte de orice, ar trebui să ai acces la informație. Tocmai de aceea am găsit pe internet, la unul dintre dezvoltatorii imobiliari, o să-i spun numele, nu avem nicio colaborare cu ei, sunt cei de la h4l, un ghid de cumpărare de apartament și pe baza întrebărilor de la ei o să dezvolt un pic pentru că mi se par relevante cele mai multe.

Sunt curios dacă ei pot răspunde, de asemenea, la toate aceste întrebări. Dar indiferent cum se numește dezvoltatorul cartierului unde ai vrea tu să cumperi, ar trebui să poată să răspundă la aceste întrebări. Prima întrebare pe care vrei să ți-o pui înainte să cumperi, evident, un apartament este dacă ți-l permiți, dacă ai cu ce să îl plătești, dacă ai vizibilitate pentru plata ratelor.

Nu despre asta vreau să vorbesc astăzi aici. Tu ar trebui să cam știi că ai banii care îți trebuie și ai cam studiat piața. Ești pregătit să investești, ai luat o decizie cât poți tu de informată. Ar mai trebui doar ca acea casă pe care o iei să fie ce trebuie, adică să răspundă la cât mai multe dintre următoarele întrebări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.