#CASAVECHE EP. 70 – ÎN SFÂRȘIT LUCRĂM CU SPOR LA FINISAJE

Deci aici avem framing, dincoace avem CLT și aici e jihadul. Am trei sisteme constructive într-o singură casă și asta este cea mai mare greșeală pe care am făcut-o la #CasaBuhnici2. Apropo, știi că tricouul ăsta are șapte ani? L-am scos din nou la muncă, mi s-a făcut pielea de găină. Abia aștept să termin șantierul ăsta, sunt un pic exasperat, așa că trag tare să finalizez și am în sfârșit o echipă bună în șantier care pot să fac finisaje.

Apropo, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au răspuns pozitiv la toate întrebările pe care le-am adresat pe internet. Apropo, am întrebat în weekend la ce procent credeți voi că suntem în momentul ăsta cu șantierul la cum arată? Ei bine, noi suntem cumva ca economia Europei, mergem pe mai multe viteze, într-un loc mai repede, într-un loc mai încet.

Pe bucata asta de casă nu s-a întâmplat mare lucru în ultimii doi ani, greul s-a întâmplat dincolo. Așadar, în acest episod vreau să-ți arăt de ce încă o dată mi-e silă de jihad, dar astăzi este primul moment în care am un motiv de bucurie. Haideți să vă arăt o cameră aproape la gata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.