CARTIER CU PLANURI BUNE. Dar câte sunt posibile?

Am fost să văd unul dintre cele mai promițătoare proiecte imobiliare din Romania. La Gulia, în județul Dâmbovița, la nici 30 de km de centrul Bucureștiului.

Totul a pornit la începutul lunii, după primul video cu răspunsuri pentru membrii comunității #CaseBune.ro. Am primit pe Facebook o invitație să vad proiectul unui cartier.

La a doua rundă de răspunsuri pentru comunitatea #CaseBune.ro, i-am spuns că venim, dar că trebuie să se aștepte la niște întrebări grele:

Dar nu s-a lăsat. A trimis încă o invitație, așa că am plecat de dimineață la Gulia, împreună cu Ovidiu Țifui să vedem “Eden Forest”.

 

Traian ne aștepta și avea la el toate răspunsurile corecte. Utilitățile vor fi trase înainte de asfaltare, spații verzi, locuri de joacă, complex sportiv, complex pentru afaceri, stâlpi de iluminat cu led, stații de încărcare pentru mașini electrice, contract semnat pentru instalația gaz, electricitate pe mai multe variante de alimentare, doua păduri în apropiere, chiar și promisiunea unei halte de tren care să te ducă în București în numai 20 de minute. Au o comunitate de proprietari care contribuie toți la dezvoltarea infrastructurii și stabilesc prioritățile. Câțiva proprietari începuseră construcția caselor, deja.

Planul acesta perfect sună foarte frumos și mă pune pe gânduri. Traian este convingător, dar foarte multe depind de autorități, de aprobări, de birocrație. Am promis să revenim ca să vedem cum implementează tot ce au planificat.

Așa că VA URMA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*