Black Friday la unelte pentru grădină

Dacă nu cumva ți-ai cheltuit toți banii pe gadget-uri, am pentru tine o listă cu unelte pentru grădină la un preț bun. Chiar dacă nu le folosești curând, ci le ții la păstrare până spre primăvară, e o idee bună să le cumperi în extrasezon, când le găsești la prețuri accesibile.

 

Set Pompa de stropit cu acumulator Pandora

Pompa de stropit electrica cu acumulator Pandora 20L este potrivită pentru stropirea pomilor si a gradinii, mai ales datorită acumulatorului cu capacitatea de 12V-8Ah. Dacă ai suprafețe mari de stropit, poți înlocui atomizorul cu această pompă mai usoara si mai silentioasa.

Set Pompa de stropit cu acumulator Pandora 12L + Set Lance stropit pomi inox 280cm, Vermorel

Motocoasa Pandora

O astfel de motocoasă este ideală pentru tăierea buruienilor si pentru curățarea tufișurilor dense de ierburile care sunt în plus. Este un aparat performant, care asigură o bună manevrabilitate, eliminand vegetația în exces rapid și ușor. Are un motor în doi timpi și un consum scăzut de combustibil.

 

Tocator crengi Villager

Este unul dintre cele mai accesibile modele de tocătoare de crengi, potrivit pentru uz casnic. Te ajută să scapi de crengile din grădină și te transformă în masă biodegradabilă. Îl găsești astăzi la 840 de lei, redus de la 1.301 lei.

Aparat pentru legat Vița de vie

Acest aparat te ajută să dirijezi și să legi lăstarii de la vița de vie, legume si pomi fructiferi.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.