Black Friday la umidificatoare și dezumificatoare

Este foarte important ca procentul de umiditate din casa ta să se încadreze mereu între 30-50%, iar aceste valori se schimbă în funcție de temperatura de afară. Dacă te trezești dimineața cu gâtul uscat sau observi că ai geamurile aburite, trebuie să iei măsuri, pentru că aerul tău din casă nu este bun. Am o listă pentru tine cu un aparat de aer condiționat, un dezumificator un purificator de aer și un umidificator, pentru că e bine să trăiești într-un mediu în care aerul nu este nociv pentru tine.

Purificator de aer cu umidificare Sharp KC-G40EUW, 2.5 l. Un purificator de aer este foarte util, pentru că inactiveaza virusul răcelii, inactivează cucegaiul aeropurtat, curăță aerul de praf și polen și alte funcții vitale pentru tine.

Umidificator de aer Philips HU4801/01, 2 l. Acest umidificator de aer oferă un sistem de evaporare avansat cu trei etape și tehnologia NanoCloud. Distribuie uniform aerul umidificat în întreaga cameră. Vei respira și vei dormi mai bine în casa ta datorită aerului umidificat sănătos.

Dezumidificator Rohnson R9916, Functie de purificare a aerului, Lampa de sterilizare UV-C, 280 W , 100 m², 16L, 195 m³/h, Alb. Pe cât de important este un umidificator, pe atât de important este și un dezumidificator. Dacă ai prea multă umezeală în casă, plămânii tăi vor avea de suferit.

Aparat de aer conditionat LG S24EQ.U24, 24000 BTU, Dual Inverter, Clasa A++. Aparatul de aer conditionat LG este proiectat pentru a se integra armonios in decorul casei tale, datorita designului minimalist si esential. Panoul frontal din sticla cu efect de oglinda al produsului reflecta elementele din jur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.