Black Friday la decorațiuni

Slăbciunea mea sunt obiectele de care nu ai nevoie, dar totuși vrei să le cumperi, pentru că în mintea ta ai o scuză de fiecare dată și anume, ”Dar ce bine va arăta acest tablou pe peretele de lângă ușa de la cameră” sau ”Lustra aceasta se potrivește de minune în hol, îi dă un aer rustic” și nu numai. Pentru astfel de situații pe care nu le poți evita am făcut o listă cu câteva obiecte care sunt la reducere și pe care am în plan să le cumpăr pentru apartamentul meu pe viitor.

Set 5 tablouri Majestic, canvas. Tablourile sunt accesoriile care îmi plac cel mai mult atunci când vine vorba de ce aș vrea să-mi mai cumpăr pentru a-i da viață casei mele.

Lustra Squid Lighting, Lagon Brown and Black, lemn, Incandescent, max. 60 W W, 10x10x47 cm. Lustra de aici este ideală pentru o cabană care este construită integral din lemn. Functioneaza cu 3 becuri incandescente E27, maximum 60W, nu cred că ai nevoie de mai mult de atât.

Cuier Evila Originals, 41x15x15 cm, lemn de molid masiv. Știu cât de enervant este să ai cănile împrăștiate prin toată casa și să nu le găsești niciodată. Cu ajutorul acestui cuier, problemele par să se rezolve, dar doar dacă depui tu puțin efort pentru a le așeza pe el după ce le speli.

Cuier Vacchetti, 70x7x38 cm, metal. În momentul de față nu am un cuier în chiria în care stau și îi simt lipsa foarte mult.

Tapet Artgeist, Night Expedition, textil netesut, 245×350 cm. Este rezistent la apă și zgârieturi și se poate folosi inclusiv în baie sau bucătărie.
Are textura semi-mată de tip fleece, acoperind micile imperfecțiuni și denivelări ale suprafeței pe care este aplicat.
Lasă pereții să respire și are totodată proprietăți termoizolante.

Jaluzea tip rulou Oyo Concept, poliester, 120×150 cm. Îmi place ca în zilele de weekend în care mă trezesc la o oră mai târzie să nu-mi intre soarele în casă chiar de dimineață, iar dacă acea jaluzea nu este simplă, are un avantaj din punctul meu de vedere

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.