Am luat o casă veche. Cum o facem bună?

Astăzi dăm startul unui nou șantier, fix lângă #casabuhnici. Am cumpărat o casă veche, care are nevoie de renovări destul de serioase. Urmează să o transformăm într-o casă modernă și eficientă, cu un buget destul de redus, într-o perioadă în care ne confruntăm nu doar cu scumpirea materialelor de construcții, ci și cu probleme de aprovizionare. Și da, știu că am zis la începutul anului să te gândești de două ori înainte să te apuci de construit sau renovat în 2022.

Casă a aparținut celui de-al cincilea bunic al meu, Nea Nicu, care s-a stins din viață anul trecut. Evident, are nevoie de o renovare. Bugetul va fi mai restrâns de data aceasta, deoarece prețul casei și al pământului a fost destul de mare. Așadar va fi o provocare, pentru că vom renova această casă cât mai bine posibil, încercând să cheltuim cât mai puțini bani.

Prețurile materialelor de construcții au crescut semnificativ în ultimul an, astfel că proiectul trebuie să fie cât mai bine gândit posibil, fără să existe pierderi. Vom chema, desigur, și un arhitect care să ne sfătuiască. Exact cum te așteptai, ești invitat pe șantier pe tot parcursul lucrărilor. Tot procesul de renovare va fi pe YouTube, dar și pe Facebook sau Instagram. Așadar, vei putea fura ponturi și informații pe care să le folosești în propria casă. Așa că urmărește-ne cu #casaveche ca să afli cum poți renova o casă deja construită cu un buget… modest pentru prețurile din 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.